Friday, April 1, 2011

ALhamdulillah

Alhamdulillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah(Thank you Allah)

Mood sekarang sangat-sangat-sangat happy.
Sebenarnya aku baru ja habis cakap dengan ayah aku melalui telefon.Memang rutin aku kalau 2 hari tak call ayah aku,aku tak boleh duduk diam.Hahaha.Kawan aku kata aku manjek.Biasalah!!=)
Aku bersyukur kerana Allah memberi peluang aku untuk hidup di dunia ini dan merasa nikmat kasih sayang dari keluarga aku especially ayah aku.Waaa rindu-rindu.
Sebenarnya,tadi ayah aku bagitau duit insurans aku yang bertangguh selama 8 tahun sudah dapat.Kenapa aku dapat duit insurans.Bukan free tau.Sebenarnya aku pernah accident teruk masa darjah 5.Kereta langgar aku.Alhamdulillah Allah lindung aku daripada segala bahaya.Walaupun sebenarnya peluang aku tipis.Sebab kalau aku cerita mesti ngeri.Alhamdulillah2.
Ok balik pada tajuk utama,aku bukan happy sebab dapat duit.Tapi happy dengan kasih sayang family.Ayah bagitau tadi diorang(family) nak buat kenduri kesyukuran.Insya allah selepas raya puasa nanti.Amin semoga menjadi dan diberkati olehMu.
My family My soul.My life.Happy!!!!!
Aku tak ketahuan sebenarnya.Tak tahu nak tulis apa.Tapi nak tulis juga sempena kegembiraan ini.Mesti serabut kan?Jom lah layan lagu.Bye Assalamualaikum...







No comments:

Post a Comment