Wednesday, February 9, 2011

suka2

wah sudah lama kan ak x post apa-apa especially pasal HERBALIFE.
Kali ini ak nak post pasal teamix yang sedap gila.Teamix ada 5 function utama
A-antioxidant
B-burn fat
C-cleanse
D-detox
E-energy
Tapi post kali ini aku nak lebihkan penerangan pasal function B and E.
B-burn fat.Bagi sapa-sapa yang nak lose weight memang sesuai gila dengan korang.Korang minum ibarat korang  exercise selama 20 minit.Wah mesti sudah banyak kan lemak-lemak dekat badan terbakar.Sebab tulah teamix ni penting bg sapa-sapa yang nak loss weight.

E-energy.
ok x dinafikan energy memang penting gila kan.teamix ni dapat bg energy lebih especially student yang active macam ak hahah.Ak ingat lagi haritu ak balik dr program herbalife SPECTACULAR dekat 12 malam dah,sedangkan minggu tu jadual ak penuh la dengan kuiz macam-macam.Malas nak cerita panjang,buat korang semua boring ja.Tapi, ALHAMDULILLAH dengan izin ALLAH ak amik teamix malam tu denga harapan dapat memebri energy untuk study.Alhamdulillah ak dapat stay up and study.
so kawan2 semua..jom gna teamix..
sapa-sapa yang minat boleh contact ak melalui fb ok..
wassalam...
nak baca lagi boleh tgk dekat sini..=)
http://norhanani-zafirah.blogspot.com/2011/02/herbalife-ada-product-untuk-tak-ngantuk.html

No comments:

Post a Comment